bopassie

Welkom bij BoPassie

25yearsvictoria

Welkom bij BoPassie

Victoria juwelen….passioneel vrouwelijk…. voor vrouwen die stralen !!

Welkom bij Bopassie

  1. Victoria consulente worden?

Marleen.boonaert@telenet.be of 0498/070131

 

 

Ik ben Marleen Boonaert, welkom bij BoPassie, werkzaam in de regio Gent/Aalter/Eeklo en wil je graag nieuwsgierig maken om zelf een mooie bijverdienste op te bouwen door het geven van home party’s van Victoria juwelen.

Wanneer je start als consulente hoef je geen enkele investering te doen. Met een commissie van 20-25 % en een prachtartikel is dit een hele mooie bijverdienste die je op je eigen tempo kan verwezenlijken. Een rendabele activiteit waarbij gezin en vrije tijd nog altijd mooi kunnen samengaan!

Graag kom ik jou alle informatie geven omtrent de werking en de opstart van jouw bijverdienste. Je wordt tevens begeleid bij de eerste 2 demo’s en de opbrengst is volledig voor jou. Tevens worden er vanuit Victoria gratis opleidingen aangeboden vb. technische opleiding omtrent de samenstelling van de juwelen. Bij de fiscale opleiding worden allerlei tips meegegeven om maximaal voordeel te halen uit je bijberoep!

Bovendien zijn er heel wat extra’s zoals cadeaus, bongo bonnen, reizen ed. te verdienen met je bijberoep.

Tijdens de infosessie geef ik jou alle details mee, dus mail gerust vrijblijvend naar: marleen.boonaert@telenet.be

 

 

 

 

  1. Victoria juwelen:

 

Officiële website met de volledige catalogus te bekijken via deze link:

www.victoria-benelux.be

 

Een onweerstaanbare collectie aan kwaliteitsjuwelen die sinds 1991 een breed publiek kan boeien. Of je nu van een traditionele of uitbundige stijl houdt, Victoria kan ieders vrouwenhart bekoren! De juwelen worden uiterst nauwgezet ontworpen en dienen te voldoen aan het kwaliteitslabel die Victoria priomordiaal vind. Alle juwelen zijn vervaardigd uit massief zilver 925/000 of in staal gewaarborgd 316 L en gegarandeerd nikkelvrij ( dus geen allergische reacties mogelijk). Alle vergulde juwelen worden vervaardigd in baden van 18-karaats goud en krijgen een internationaal waarborgattest van 10 jaar tegen alle fabricagefouten. Elk juweel draagt ook het authentieke Victoria merkteken.

 

  1. Victoria demonstratie boeken

Wat is vrouwelijker dan de passie voor juwelen?

Invulformulier zoals cfr website victoria:

http://victoria-benelux.com/nl/#buy

 

 

 

nood aan een cadeaucheque?

Vaak is het een feit: we willen graag een geschenk geven dat bruikbaar en mooi is!

Een cadeaucheque van Victoria kan iedereen bekoren, gemakkelijk in te wisselen bij alle consulentes en een tijdloos of verfijnd juweeltje in de plaats!

Mail naar:

Marleen.boonaert@telenet.be

 

Victoria nieuwtjes:

 

Via deze link kan je alle nieuwigheden, promoties enz… ontdekken die de consulentes ook aanbieden:

http://www.victoria-benelux.be/intranet/?q=newsnl

 

Victoria Benelux juwelen